Komisja Wenecka przyjęła dwie opinie na temat reformy sądownictwa w Polsce

Komisja Wenecka przyjęła w piątek na sesji plenarnej dwie opinie na temat ustaw i projektów ustaw dotyczących reformy sądownictwa w Polsce. Według Komisji zmiany stanowią "poważne zagrożenie" dla sądownictwa.

wróć do artykułu
  • ~Niech ta Wenecka Komisja raczej zadba o to,
    (2017-12-10 04:22)
    żeby nie utonąć razem z Wenecją - bo wtedy nawet uratowane korniki z Puszczy Białowieskiej im nie pomogą!
  • ~Pan Eustachy Gula.
    (2017-12-08 15:09)
    Azali weneckie mądrusie nie wiedzą gdzie się zgina dziób pingwina.
  • ~1234
    (2017-12-08 15:05)
    organizaCia PROLETARIUSZE WSZYSTKICH KEAIOW LACZCIE SIE MOWI WAM TO COS
  • ~Anna
    (2017-12-08 14:33)
    Jak ktoś nie ma żadnych rzeczowych i prawdziwych argumentów i pracuje za 2,5 zł od wpisu, to zamieszcza takie puste komentarze. Sami zaniegaliśmy o udziął w UE. Sami z niej się wypiszemy dzięki PiS. Tylko kto wtedy da dopłaty rolnikom, wolny od ceł handel z Europą, dotacje i fundusze dla polskich samorządów, firm, rozbudowę infrastuktury, podnoszenia poziomu cywilizacyjnego Polski i Polaków. Co z bezpieczęnstwem Polski zapewnionym przez cżłonkostwo w NATO i UE? Trzeba być moskiewskiem zdrajcą żeby podkopywać bezpieczeństwo Polski i Polaków.
  • ~147
    (2017-12-08 14:09)
    Precz ze starym dziadostwem .
  • ~Shetyna
    (2017-12-08 14:07)
    Patologia to unia europejska z Niemcami na czele i brukselio
  • ~Gazeta Wyblakła
    (2017-12-07 14:02)
    Wenecja to organizacja komunistyczna w kturej też siedzi nasza Suchnocka od Gomulczyka
  • ~jerzy
    (2017-12-07 13:39)
    a ci madrale co chca zeby uchylac co dopiero uchwalone ustawy? swoje madrosci niech zostawia w swoich krajach
  • ~wawa
    (2017-12-07 13:13)
    Z jednej strony cała opozycja, 26 krajów Unii i USA ( patrz strona Dep. Stanu) a z drugiej Karzeł i jego kompanija. Ciekawe kto ma rację w kwestii praworządności i zasad demokracji ?
  • ~Widmo
    (2017-12-07 12:42)
    Może ktoś poinformuje KE że PO pozostaje w nierozerwalnym związku z sędziami i prezesami sądów -niezawisłych ;)
  • ~Kisiel
    (2017-12-07 12:40)
    Jak ka mogę ufać UE jak ona na krótkiej smyczy totalnej opozycji, bez ppmyslunku i refleksji. Donald lubi psy to wytresował tę rasę
  • ~Sava
    (2017-12-07 12:37)
    Oj głupia ... trudno o rozsądek jak byle kto słucha bylejakich opinii
  • ~wiedza o tym po zostale ko misje
    (2017-12-07 12:33)
    A wiec Polski Mr. Giuliani zostal uznany przez Italianski najwazniejszy dziennik jako 14-osoba w Europie, a Druga w polsce na 2018. 14 sta osoba na 28 osob, a wiec w pierwszej polowie i w dodatku drug w hiearchiii i w pierwszej polowie.Italianie znaja chierarchie wartosci very good. . Wiedza tez o tym rozne komisje, paryskie weneckie i po zostale
  • ~tyrman
    (2017-12-07 12:28)
    Kwiiii!!! Kwiiii!!!! Kwiiii!!!! - wyją pisowskie kulsony. A komisja pracuje spokojnie dalej...
  • ~pepe
    (2017-12-07 12:24)
    nic dziwnego że bezrobocie spada jak PiS oplaca tyle trolli na tym forum
  • ~Zbyszek
    (2017-12-07 12:22)
    HEHEHEHEHE...... Komisca Wenecka i na dodatek .....Komisja Europejska zdecydowała o skierowaniu pozwu przeciwko Polsce do unijnego Trybunału Sprawiedliwości za odmowę przyjęcia uchodźców. Pojdziecie z torbami, RAZEM Z UKOPCHANYM PISem!
  • ~helena
    (2017-12-07 12:21)
    Ja nie głosowałam na żadną komisje wenecka, mój głos oddałam na PiS i jego projekty popieram, a komisja moze sobie debatować na temat Wenecji a nie Polski!!!! a jak tak się przejmują tymi sedziami co stracą stanowisko to niech ich sobie wezmą .
  • ~zurek
    (2017-12-07 12:16)
    Jak zwykle manipulacja i ZŁY tytuł artykułu powinno być: KW podpisze się pod opinią nt sądownictwa przygotowaną przez PO i KRS
  • ~MOZ
    (2017-12-07 12:12)
    Lewactwo się rozprzestrzeniło i obsiadło wszystkie organizacje międzynarodowe.Na siłę chcą wprowadzić swe poglądy w całej Europie.
  • ~JMK
    (2017-12-07 12:08)
    Ustawy jeszcze nie uchwalone a oni już wydają opinie.Wara od naszych wewnętrznych spraw.

Może zainteresować Cię też: