Komisja Wenecka przyjęła dwie opinie na temat reformy sądownictwa w Polsce

Komisja Wenecka przyjęła w piątek na sesji plenarnej dwie opinie na temat ustaw i projektów ustaw dotyczących reformy sądownictwa w Polsce. Według Komisji zmiany stanowią "poważne zagrożenie" dla sądownictwa.

wróć do artykułu
  • ~JMK
    (2017-12-07 12:08)
    Ustawy jeszcze nie uchwalone a oni już wydają opinie.Wara od naszych wewnętrznych spraw.
  • ~lis
    (2017-12-07 11:47)
    SCHETYNA KRETYN ROKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ~JKM
    (2017-12-07 11:45)
    Komisja Wenecka WON !!!!!!!!!!!!!
  • ~jan bury
    (2017-12-07 11:48)
    lewacka komisja niech spier !!
  • ~TW STOKROTKA
    (2017-12-07 11:49)
    targowica wypad z polski
  • ~MOZ
    (2017-12-07 12:12)
    Lewactwo się rozprzestrzeniło i obsiadło wszystkie organizacje międzynarodowe.Na siłę chcą wprowadzić swe poglądy w całej Europie.
  • ~o laboga
    (2017-12-07 11:51)
    Komisja Weneryczna wydała wyrok ! Ustawy nie zgodne z Prostytucją !
  • ~ciekawy
    (2017-12-07 11:50)
    Te stare dziadki tak się pośpieszyli, że bez czytania nieuchwalonych ustaw już dwie opinie napisali ? A może te opinie wnuczek Gomułki Borys Borysławowicz POpełnił ?
  • ~~Ja(bis)
    (2017-12-07 11:52)
    A czy to nie jest wszystko w obronie rychawego Touseka by upiekło mu się tak jak Sawickiej od dilu medycznego i POdkochiwania się w agencie Tomku!
  • ~Zorro
    (2017-12-07 11:51)
    Znowu usłyszymy że nie znają sytuacji w Polsce, że zostali wprowadzeni w błąd przez totalną targowicę, a tak na prawdę reprezentują lewactwo i są sponsorowani przez Sorosa.
  • ~Pan Eustachy Gula.
    (2017-12-08 15:09)
    Azali weneckie mądrusie nie wiedzą gdzie się zgina dziób pingwina.
  • ~tyrman
    (2017-12-07 12:28)
    Kwiiii!!! Kwiiii!!!! Kwiiii!!!! - wyją pisowskie kulsony. A komisja pracuje spokojnie dalej...
  • ~jerzy
    (2017-12-07 13:39)
    a ci madrale co chca zeby uchylac co dopiero uchwalone ustawy? swoje madrosci niech zostawia w swoich krajach
  • ~Widmo
    (2017-12-07 12:42)
    Może ktoś poinformuje KE że PO pozostaje w nierozerwalnym związku z sędziami i prezesami sądów -niezawisłych ;)
  • ~sempre
    (2017-12-07 12:03)
    He he - pisowskie kulsony zaczynają kwiczeć i rzucać się jak małpy w klatce, ale mogą Komisji naskoczyć - to zespół niezależnych ekspertów którzy gwiżdżą na kulsońskie kwiki
  • ~wiedza o tym po zostale ko misje
    (2017-12-07 12:33)
    A wiec Polski Mr. Giuliani zostal uznany przez Italianski najwazniejszy dziennik jako 14-osoba w Europie, a Druga w polsce na 2018. 14 sta osoba na 28 osob, a wiec w pierwszej polowie i w dodatku drug w hiearchiii i w pierwszej polowie.Italianie znaja chierarchie wartosci very good. . Wiedza tez o tym rozne komisje, paryskie weneckie i po zostale
  • ~1234
    (2017-12-08 15:05)
    organizaCia PROLETARIUSZE WSZYSTKICH KEAIOW LACZCIE SIE MOWI WAM TO COS
  • ~Sava
    (2017-12-07 12:37)
    Oj głupia ... trudno o rozsądek jak byle kto słucha bylejakich opinii
  • ~Kisiel
    (2017-12-07 12:40)
    Jak ka mogę ufać UE jak ona na krótkiej smyczy totalnej opozycji, bez ppmyslunku i refleksji. Donald lubi psy to wytresował tę rasę
  • ~zurek
    (2017-12-07 12:16)
    Jak zwykle manipulacja i ZŁY tytuł artykułu powinno być: KW podpisze się pod opinią nt sądownictwa przygotowaną przez PO i KRS

Może zainteresować Cię też: