Reklama
Warszawa
Reklama

Letnia łąka, szwedzki kawior i mus malinowy. Tak wyglądał Bankiet Noblowski [FOTO]

11 grudnia 2019, 07:41
Za menu, utrzymywane do ostatniej chwili w tajemnicy, odpowiadali w tym roku Sebastian Gibrant oraz Daniel Roos. 65 stołów przykrytych zostało 500 metrami lnianych obrusów i nakrytych cenną porcelanową zastawą.
Za menu, utrzymywane do ostatniej chwili w tajemnicy, odpowiadali w tym roku Sebastian Gibrant oraz Daniel Roos. 65 stołów przykrytych zostało 500 metrami lnianych obrusów i nakrytych cenną porcelanową zastawą. / PAP / Anders Wiklund POOL
Bankiet odbywał się w błękitnej sali sztokholmskiego ratusza, znajdującego się na Wyspie Królewskiej - Kungsholmen.
Reklama
Reklama

Powiązane

Reklama
Reklama
Czy ten artykuł był przydatny?
tak
nie
Dziękujemy za powiadomienie
Jeśli nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytania w tym artykule, powiedz jak możemy to poprawić.
UWAGA: Ten formularz nie służy wysyłaniu zgłoszeń . Wykorzystamy go aby poprawić artykuł.
Jeśli masz dodatkowe pytania prosimy o kontakt

Komentarze(4)

Uwaga, Twój komentarz może pojawić się z opóźnieniem do 10 minut. Zanim dodasz komentarz -zapoznaj się z zasadami komentowania artykułów.
  • 89uijkm,
    2019-12-11 08:19:00
    A kto za to placi? Tyle gosci na poczet uczczenia laureatow, czy dla podtrzymania swoich........na smyczy?
    5
  • ..Krystyna.z.Agencji..
    2019-12-11 15:39:10
    A jak podali Surströmming to goscie dostali torsji. Do dzisiaj sale sprzataja w wietrza bo smrod niesamowity.
    0
    pokażodpowiedzi (1)
  • 90iokl,
    2019-12-11 11:12:22
    A kto widzial, kto wiodl polska rozanielona laureatke przez sale? Syn Karola Gustawa. Znany z tego, ze jest ....legastenikiem. Czyli ze ma trudnosci z czytaniem i pisaniem........Jak to nie jest wiadomosc przez kwiatki....
    0
Reklama

Zobacz więcej

Reklama