"Kredyty wciska się emerytom i ubezwłasnowolnionym". Była banksterka ujawnia mechanizm oszustw

| Aktualizacja:

Co pani powie na to, że pożyczki są udzielane osobom niepełnosprawnym intelektualnie, nawet tym częściowo ubezwłasnowolnionym, które mogą zaciągać zobowiązania cywilnoprawne jedynie za zgodą sądu rodzinnego lub ustanowionego kuratora? Z Urszulą, byłym dyrektorem placówek detalicznych w jednym z największych banków komercyjnych w Polsce, rozmawia Mira Suchodolska.

wróć do artykułu
  • ~Kendior
    (2017-03-30 08:06)
    Ja ze swojej strony też polecam prawników z Kancelarii LEX z Wrocławia. Są naprawdę skuteczni, mój znajomy odzyskał już pieniądze z polisolokaty. Warto więc się z nimi skontaktować.
  • ~Jadwiga66
    (2017-03-21 05:51)
    Ja też dałam się nabrać i teraz muszę walczyć o odzyskanie tego co moje. Współpracuje z Kancelarią Invictus i Panem Michałem Leszczyńskim tel: 883 555 181. Dobrze, że to oni zajmują się wszystkimi formalnościami.
  • ~Pola
    (2017-03-14 22:38)
    Namawiają
  • ~bercik
    (2017-03-14 17:59)
    Szczerze mówiąc jestem oburzony całym tym procederem. Za namową znajomego prawnika podjąłem już działanie i skontaktowałem się z Kancelarią LEX. Moją sprawę prowadzi Pan Igor Suchodolski tel : 522 036 202. Na chwilę obecną czuję się spokojny bo wiem, że otrzymam od nich fachową pomoc w tej kwestii.
  • ~Leo
    (2016-10-26 21:53)
    Niestety to co napisane w artykule to prawda. Liczą się plany sprzedażowe , wskaźniki , prowizje . Kto nie nadąża i nie wyrabia planów ten wylatuje zroboty. Strach i chciwość jest siłą napędową tego szatańskiego banksterskiego systemu. Otarłem się o ten diabelski finansowy światek i potwierdzam - na 100% tak to działa. Ludzie omijajcie banki szerokim łukiem bo zawsze was wydymają,
  • ~opinia x
    (2016-10-26 08:53)
    Takie rzeczy tylko w Polsce,przypomne slowa Zdradka..;"POlska istnieje tylko teoretyczne"...
  • ~SWD
    (2016-10-25 22:50)
    Jest na to prosta metoda! Za błędną weryfikację odpowiada finansowo (spłaca całe zadłużenie) pracownik banku, który weryfikował klienta. 10 razy by sprawdzali, zdolność kredytową, tożsamość itp. Z tym, że politycy siedzą w kieszeni banków i mają w du.. żym poważaniu co się dzieje w narodzie.
  • ~Grzechu_comeback
    (2016-10-24 08:52)
    Gdy odbywał się "transfer" na stanowisko szefostwa działu detalu do jednego z banków (podobno utworzonego przez TW, każdy może sprawdzić), to osoba wchodząca w to "bagno" mówiła, że jednym z jego celów jest "ODNOWA MORALNA", która dotyczyć miała oczywiście załogi!!!! Trzeba coś jeszcze dodawać?!?!?! To jest rzeczywistość polska nie Wall Street!
  • ~skrzypi
    (2016-10-23 22:35)
    Hej frankowicze !! co było dzisiaj na obiadek?? polski kawior, czyli kaszanka?!! Tfu!! niedobre. Sprzedawajcie swoje apartamenty, zanim komornik tego nie zrobi!! Przenoście się do , teściowej na kozetkę !! kozetka, niestety, skrzypi, więc bzykać się będziecie tylko raz w tygodniu gdy teściowa jest w kościółku na nieszporach !!
  • ~jj
    (2016-10-23 20:30)
    póki dostawała od banku papu będąc na etacie nic jej nie przeszkadzało, a teraz kąsa rękę która ją karmiła
  • ~Agnieszka
    (2016-10-23 19:12)
    przez jakiś czas dwa banki wydzwaniały do mnie i zasypywały smsami,żeby wziąć na "korzystnych warunkach kredyt,poradzono mi żeby wystąpić do dyrektora banku z pismem o usunięcie z bazy moich danych osobowych łącznie z numerem telefonu i zaznaczyć,że się nie wyraża zgody na oferty produktów bankowych,po tym piśmie nękanie telefoniczne ustało, jest spokój ,niema po 7 telefonów i smsów dziennie,zróbcie to samo co ja
  • ~Daro
    (2016-10-23 19:03)
    Ścieżka kariery opisana na początku artykułu, to lipa. W żadnym banku nie przebiega to w ten sposób. Nie mówię, że opisane mechanizmy pracy się nie trafiają, zwłaszcza w tzw parabankach. Ale taka wpadka na początku tekstu podważa jego wiarygodność. Usłyszane wiadomości trzeba zweryfikować - to elementarz pracy dziennikarskiej.
  • ~aurora
    (2016-10-23 18:50)
    kur....o złodziejski kraj ta nasza Polska z jego "wielmożnymi" rządzącymi
  • ~Wojtek
    (2016-10-23 18:49)
    Banki to jest złodziejstwo w świetle prawa!
  • ~prl
    (2016-10-23 16:35)
    PRAWO BANKOWE Z BTE - TWORZYŁ GURU EKONOMII NIEJAKI SACHS I JEGO NASI POPLECZNICY
  • ~starsza
    (2016-10-23 16:18)
    Wczoraj słuchałam lamentów starszej pani w telewizji, że została oszukana przez świadka koronnego, któremu oddała 5 mln zł. na rzekomo dochodowe inwestycje.Wyobrażacie sobie 5 mln zł było jej za mało. Jeszcze chciała zarobić. Nie zostawiła sobie nic,a nic na czarną godzinę. A mogła zatrzymać chociaż 1 mln ale nie , bo ciągle mało. Teraz nie wstydzi się opowiadać w telewizji, że nie ma na leki i jedzenie.
  • ~Elżbieta
    (2016-10-23 15:43)
    System bankowy w Polsce jest jednym z najgorszych w Unii Europejskiej !!! Dlaczego banki sprzedają nieistniejące lub końcówki procentowe kredytów jakimś tam funduszom , a ci z kolei oszukują na dużą skalę ich właścicieli , nękają i bogacą się ludzką niewiedzą i naiwnością !!! Za minimum procenta banki powinni odsprzedać przeterminowany kredyt właścicielom , a nie oszustom !!!
  • ~abc de
    (2016-10-23 15:00)
    Gieldy i banki to obecnie najwiksze kasyna hazardowe, gdzie bogaci ogrywaja biednych.
  • ~solidarny szeryf
    (2016-10-23 14:16)
    Zabawne jak dużo ludzi rozumie, że kapitalizm to bandytyzm w każdym ułamku milimetra ....
  • ~na pohybel banksterom
    (2016-10-23 14:01)
    Nie obchodzi mnie ile wynosi dofinasowan z unii, ale interesuje mnie ile wynosi DOFINASOWANIE do UNII. Fundusze unijne to lichwa, banksterstwo i finansowa ruja. To ten zbójecjki unijny system ma tylko swoje odbicie w bankach.

Może zainteresować Cię też: